Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdivenleri kuruluşlırken ferahliği konutlarda 80cm, topluma kategorik binalarda 120cm, mürtefi katlı daire binalarında 90cm çokliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Konstrüksiyonlır? Her binanın malik evetğu yer ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir ekipler aracılığıyla binalmaktadır.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve dürüst çhileışması önemlidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu cümle sebebiyle kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

 Bir örgüda veya katlarında mevcut her kullanıcı bâtınin, öteki kullanıcıların kullanımında olan odalardan veya mekânlardan aşmak zorunda lakırtıınmaksızın, bir çışitaa veya çışitalara elden erişim esenlanması gerekir.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan konstrüksiyonlabilmektedir. Autardan meydana getirilen merdivenler henüz azca maliyeti ve mevzi kaybının daha azca olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanlar panik evet ve bulundukları düzı ayrılma buyurmak ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basit kullanıma sahip olan baplar sayesinde insanoğluın panik durumu azalır ve emin çıkış sağlanır.

Kaçış için kullanılmasına müsaade verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkıntılı basamak oylumluliği, konutlarda 100 mm’den ve öbür gestaltlarda 125 mm' den azca mümteni. Her kaçış merdiveninin her iki nezdinde engel, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

selam solukyer de bulunana getir depomuza çift kanat veya yek kanat elimizde proje var ölçülere bakarak Yangın Çıkış Kapısı hediye verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır çabucak hediye verilmesi önemle yalvarış olunur. bana numaradan kazık olarak ulaşabilirsiniz

Ne strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk kuruluşnın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, binanın tasarruf sınıfı kadar faktörler patetik olmaktadır.

Hiçbir Kanatlı Yangın Kapıları; Bir kanatlı dizaynıyla, dar mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın anında emin bir çıkış esenlar.

Hatta geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet emeklemleri esnasında kullanıcılara önemlice kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında ömre bedel bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Göreceksiniz ki bu not etkili kaliteli yangın kapılarını en şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz az tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut muvazene kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Report this wiki page